Beste Cats reizen vrienden,
I.v.m. de onzekerheid wat betreft de corona epidemie kunnen wij helaas de brochure  van 2021 niet uitgeven. Wij begrijpen de aanwezigheid van de vakantie krielbels en ook dat geduld op dit moment goud is. 
Cats Reizen is een kleine ondernemer waar veiligheid op de eerste plaats komt. Wij zullen de nieuwe brochure uitgeven als deze corona epidemie compleet onder controle is en zien graag uw glimlach weer en hopen u snel weer mogen te begroeten!
 Als er nog wat vragen zijn, bel gerust 0172  60  23  80.
 

 

oostenrijk28 dagen Oostenrijk & Romantische Strasse
Zaterdag 24 t/m Zaterdag 31 augustus  
Prijs € 787,00 p.p.

 

De Romantische Straße is een van de bekendste toeristische routes in Duitsland. Zij loopt door Beieren van Würzburg aan de Main naar Neuschwanstein en Füssen aan de voet van de Alpen. De route komt door middeleeuwse steden en door veel natuur. Oostenrijk (Tirol) gelegen het centraal in Europa behoort tot de meest bezochte vakantielanden onder Nederlandse toeristen. Dit komt met name doordatOostenrijk iets te bieden heeft wat je in de Lage Landen ver moet zoeken: enorm veel bergen.

belgium wallonie

3 Dagen Wallonië
Zaterdag/maandag 28 t/m 30 September
Prijs:€295,00p.p.
 
 In deze 3 dagen zijn we op bezoek bij onze zuiderburen en gaan naar het mooie Wallonië waar de Belgische Ardennen (de "groene longen" van België) liggen. De natuurreservaten, bossen en rivieren vormen bevoorrechte plaatsen voor liefhebbers, het is een veelzijdig gebied. Ook bezoeken wij mooie kastelen en de mooiste dorpjes in Wallonië. Het huis van het middeleeuwse erfgoed in de Maasvallei

­