Vragen? Bel gerust 0172 60 23 80

Zondag 4 augustus
Prijs: € 53,00p.p. (goede benen vereist)

 

Vandaag is het “Boulevard-je pakken” en we beginnen in Scheveningen waar u ontvangen wordtmet veel Haagse humor, hartelijkheid en persoonlijke warmte op een terras met uitzicht op de zee, het reuzenrad en de pier. Vervolgens kunt u zich vermaken op de Boulevard van Scheveningen. Op een afgesproken tijd verwachten wij u weer voor een warme lunch.

het tuinpad van mijn vader website“Het tuinpad van mijn vader” & Delft
 Dinsdag 6 augustus
Prijs: € 69,00  (goede benen vereist)

 

Vandaag gaan we op weg naar de natuurlijke tuinbouw, die in het Westland zit. Het bijzondere karakter van de dorpskernen met het gevoel van Wim Sonneveld zijn mooiste liedje “Het tuinpad van mijn vader”.Deze Tuinbouw is de enige kwekerij met de status van een Rijksmonument. Alles gaat hier nog zoals vroeger.

dorderecht website 1Nationaal Park De Biesbosch & Dordrecht
Zaterdag 10 augustus
Prijs: € 69,00 p.p. (goede benen vereist)

 

Vanmorgen vertrekken we naar Drimmelen in Brabant waar we een prachtige vaartocht gaan maken door het Nationaal Park Biesbosch. Aan boord genieten wij van de mooiste plekjes in deze natuur en na het afmeren vervolgen we onze reis naar Dordrecht.En zo als de Koning het verwoordde “Hoe dichter bij Dort, hoe mooier het wordt”  Aangekomen in Dordrecht

verrassing dagtocht aug website 15e Verrassingsdagtocht
Dinsdag 13 augustus
Prijs: € 82,00 p.p.

 

Zoals altijd zijn onze verrassingstochten een groot succes. Vertrouw op onze ervaring en deskundigheid. Wij stellen een programma voor u samen, waarvan wij goed kunnen inschatten dat alle benodigde elementen aanwezig zijn. Gezelligheid, cultuur, bezienswaardigheden, lekkernijen

ampiersberg website versie 1Ampiesberg & Hollands Venetië
Donderdag 15 augustus
Prijs € 65,00 p.p.

 

Vandaag gaan wij op bezoek bij misschien wel de mooiste tuin van Nederland “Ampies berg”. Geïnspireerd door het Oostenrijkse landschap legde Ampie een tuin aan met meer dan 1000 soorten verschillende bloemen en planten! Ook de watervallen, klaterende beken en hoogteverschillen van maar liefst 15 meter laten u totaal verbazen.

­