Beste Cats reizen vrienden,
I.v.m. de onzekerheid wat betreft de corona epidemie kunnen wij helaas de brochure  van 2021 niet uitgeven. Wij begrijpen de aanwezigheid van de vakantie krielbels en ook dat geduld op dit moment goud is. 
Cats Reizen is een kleine ondernemer waar veiligheid op de eerste plaats komt. Wij zullen de nieuwe brochure uitgeven als deze corona epidemie compleet onder controle is en zien graag uw glimlach weer en hopen u snel weer mogen te begroeten!
 Als er nog wat vragen zijn, bel gerust 0172  60  23  80.
 

 

boulevardje pakken“Boulevardtje pakken”
 Zondag 2 augustus
 Prijs: €53,00 p.p. (goede benen vereist)

 

Vandaag is het Boulevardtje pakken . We beginnen in Scheveningen waar u ontvangen wordt met veel Haagse humor, hartelijkheid en persoonlijke warmte op een terras met uitzicht op de zee, het reuzenrad en de pier.

HET TUIN VAN MIJN VADER“Het tuinpad van mijn Vader” & Delft
 Donderdag 6 augustus 
 Prijs: €61,00 p.p.(goede benen vereist) 

 

Vandaag gaan we op weg naar de natuurlijke tuinbouw die in het Westland zit.

Het bijzondere karakter van de dorpskernen met het gevoel van Wim Sonneveld zijn mooiste liedje Het tuinpad van mijn Vader”.

heart 1376396 4805e Verrassingsdagtocht
 Dinsdag 11 augustus 
 Prijs: €82,00 p.p.

 

Zoals altijd zijn onze verrassingstochten een groot succes. Vertrouw op onze ervaring en deskundigheid.

Blokzijl2Blokzijl & Nationaal Park Weerribben-Wieden
 Zondag 16 augustus 
 Prijs: €55,00 p.p.

 

Via een mooie route rijden we naar het mooie pittoreske Zuiderzee stadje Blokzijl (zijl = sluis) uit de Goude eeuw. Daar aangekomen kunnen we op eigen gelegenheid dit stadje van dichtbij bekijken met de mooie stadswallen en de voormalige Oude Zuiderzee sluis. De geschiedenis staat hier even stil met de Spaanse kanonnen die in de tachtigjarige oorlog de Spanjaarden op afstand moesten houden, en waar men zich graag laat fotograferen. In Blokzijl staat ook het eerste sterrenrestaurant van Nederland “Kaatje bij de sluis”.

Ampies bergAmpies berg & Hollands Venetië
Dinsdag 18 augustus  
 Prijs: €65,00 p.p.

 

Vandaag gaan wij op bezoek in misschien wel de mooiste tuin van Nederland Ampies berg. Geïnspireerd door het Oostenrijkse landschap legde Ampie een tuin aan met meer dan 1000 soorten verschillende bloemen en planten! Ook de watervallen, klaterende beken en hoogteverschillen van maar liefst 15 meter laten u totaal verbazen.

­