Vragen? Bel gerust 0172 60 23 80

Verborgen paradijjsjeVerborgen paradijsje & Oud Soest
 Zaterdag 1 juni
Prijs: € 64,00 p.p.

 

Op weg naar het centrum van het land vinden wij een verborgen paradijsje waar we gaan stoppen voor de koffie met echt 'originele' Theetuin Appeltaart erbij. Het is een landelijk, romantisch en nostalgisch Theehuis met een prachtige thee tuin.

IMG ZWEVENDE BLOEMENTUINDe Zwevende bloementuin & Aardbeien plukken
 Dinsdag 4 juni
Prijs: € 65,00 p.p.

 

Vandaag gaan we naar de Zwevende bloementuin in de Orchideeën Hoeve van Luttelgeest; hier kunt u op eigengelegenheid en in alle rust ronddlopen. U kunt de prachtige “Zwevende bloementuin” bezoeken, maar. ook de Vlindertuin met zijn prachtige vlinders van uit de hele wereld en de kooikarpers zijn de moeite waard om eens te bekijken.

3e verrassingsdagtocht3e Verrassingsdagtocht
 Donderdag 6 juni
Prijs: € 82,00 p.p.

 

Zoals altijd zijn onze verrassingstochten een groot succes. Vertrouw op onze ervaring en deskundigheid.Wij stellen een programma voor u samen, waarvan wij goed kunnen inschatten dat alle

dagtochten 20192e Pinksterdag
 Maandag 10 juni
Prijs: € 65,00 p.p.

 

Asperges en wijn vinden wij in Brabant en vanaf eind maart tot begin juli word er ook volop asperge gestoken en gesorteerd. Dit alles gaan we van dicht bij meemaken en proeven tijdens een unieke excursie.

delta werk 1Deltawerk 2
 Zondag 16 juni
Prijs: € 64,00 p.p. (goede benen vereist) 

 

De Maeslandkeringis een megagrote bezienswaardigheid met de afmetingen van de Eiffeltoren en is een onderdeel van de laatste Deltawerken. In Hoek van Holland kunnen we zien hoe Nederland wordt beveiligd tegen al te hoog water.

­