Beste Cats reizen vrienden,
I.v.m. de onzekerheid wat betreft de corona epidemie kunnen wij helaas de brochure  van 2021 niet uitgeven. Wij begrijpen de aanwezigheid van de vakantie krielbels en ook dat geduld op dit moment goud is. 
Cats Reizen is een kleine ondernemer waar veiligheid op de eerste plaats komt. Wij zullen de nieuwe brochure uitgeven als deze corona epidemie compleet onder controle is en zien graag uw glimlach weer en hopen u snel weer mogen te begroeten!
 Als er nog wat vragen zijn, bel gerust 0172  60  23  80.
 

 

2E PINKSTERDAG2e Pinksterdag
 Maandag 1 juni.
 Prijs: €69,00 p.p

 

Op weg naar het centrum van het land vinden wij een verborgen paradijsje waar we gaan stoppen voor de koffie met echt 'originele' Theetuin Appeltaart erbij. Het is een landelijk, romantisch en nostalgisch Theehuis met een prachtige theetuin. Heerlijk moment om even tot je zelf te komen.

VERRASSINGSDAGTOCHT 33e Verrassingsdagtocht
Dinsdag 9 juni 
 Prijs:€ 82,00 p.p.

 

Zoals altijd zijn onze verrassingstochten een groot succes. Vertrouw op onze ervaring en deskundigheid. Wij stellen een programma voor u samen,

download 1Oud Hollandse tocht 

(Volendam - Monnickendam - Marken)

Zaterdag 13 juni 
 Prijs: €59,00 p.p.

(goede benen vereist)

Het meest voor de hand liggende woord in Nederland is 'dam'. En niet ten onrechte, maar een dam is meer dan een dijk!

LEEUWARDENFriese meren & Leeuwarden
 Dinsdag 16 juni
 Prijs: €69,90 p.p

 

Als we allemaal zijn ingestapt, vertrekken wij naar West Friesland waar de koffie met gebak op ons staat te wachten. Wij vervolgen de weg via de Afsluitdijk naar het Friese Earnewâld.

DAGJE ZEELANDDagje Zeeland

(Middelburg & Veere)

 Dinsdag 30 juni
 Prijs: €66,00 p.p.

 

Vandaag gaan wij naar Zeeland, een land in zee, met in totaal 650 kilometer aan kustlijn en de Delta werken. Het water is in Zeeland overal dichtbij.

­