Beste Cats reizen vrienden,
I.v.m. de onzekerheid wat betreft de corona epidemie kunnen wij helaas de brochure  van 2021 niet uitgeven. Wij begrijpen de aanwezigheid van de vakantie krielbels en ook dat geduld op dit moment goud is. 
Cats Reizen is een kleine ondernemer waar veiligheid op de eerste plaats komt. Wij zullen de nieuwe brochure uitgeven als deze corona epidemie compleet onder controle is en zien graag uw glimlach weer en hopen u snel weer mogen te begroeten!
 Als er nog wat vragen zijn, bel gerust 0172  60  23  80.
 

 

BosssafariWindpark & Bossafari
 Donderdag 5 november 
 Prijs: €62,00 p.p.

 

Tour door het grootste windmolenpark van Nederland met de touringcar.Een gids zal bij ons in de bus stappen om ons rond te leiden over de dijk en alles vertellen over de 198,5 meter hoge windmolens. Na de rondrit gebruiken wij een biologische lunch,

images 2Sax on Tour

(Livemuziek & Entertainment )

Zondag 29 november
Prijs: € 58,00 p.p.

 

Aan de rand van de Veluwe in nabijheid van het  prachtig gebied van de Imbos de Posbank, Veluwe Zoom en de Hoge Veluwe, worden we uitgenodigd om deel te nemen aan het “Winterbuffet” met keus uit verschillende soorten stamppot. Na dit buffet gaan we met z’n alle genieten van Ben Wissink die u op meer dan 6 instrumenten gaat vermaken.

­