Beste Cats reizen vrienden,
I.v.m. de onzekerheid wat betreft de corona epidemie kunnen wij helaas de brochure  van 2021 niet uitgeven. Wij begrijpen de aanwezigheid van de vakantie krielbels en ook dat geduld op dit moment goud is. 
Cats Reizen is een kleine ondernemer waar veiligheid op de eerste plaats komt. Wij zullen de nieuwe brochure uitgeven als deze corona epidemie compleet onder controle is en zien graag uw glimlach weer en hopen u snel weer mogen te begroeten!
 Als er nog wat vragen zijn, bel gerust 0172  60  23  80.
 

 

mAASVLAKTEWereldhaven Rotterdam & en de 2e Maasvlakte 
Dinsdag 1 september  
 Prijs: €65,00 p.p

 

Wat is mooier om een dagje uit in de haven van Rotterdam te beginnen aan boord van Spido met koffie en gebak. Rotterdam staat bekend om zijn spectaculaire haven en u kunt deze van dichtbij bewonderen en beleven tijdens de rondvaart. Na de warme lunch gaan we verder naar het Maasvlakte informatiecentrum van de 2e Maasvlakte”.

kaasmarktKaasmarkt Alkmaar &  De Schoorlse Duinen
Vrijdag 4 september  
 Prijs: €59,00 p.p (goede benen vereist) 

 

Vandaag vertrekken wij rechtstreeks naar de beroemdste kaasmarkt van de hele wereld, de Kaasmarkt van Alkmaar. De prachtige gele kazen en in het wit geklede kaasdragers met hun mooie hoeden. U krijgt gelegenheid om van al dit moois te genieten.

corso club buren introFruitcorso in Tiel
 Zaterdag 19 september 
 Prijs: €52,00 p.p. 

 

Het Fruitcorso in Tiel is een jaarlijks terugkerend evenement: appels, peren, noten, zaden, paprika’s en druiven, allemaal maken ze deel uit van de corsostoet die het derde weekend van september door de straten van Tiel trekt. Fruit zoals u het nog nooit heeft gezien, zaden waarvan u het bestaan niet kende, verwerkt in praalwagens, ontworpen en gebouwd door liefhebbers uit de Betuwe en het land van Maas en Waal.

baboon 219782 3401Met bus op Safari
Zondag 27 september  
 Prijs: €52,00 p.p.

 

Vandaag gaan we op een exclusieve Bus Safari, uiteraard in onze afgesloten bus om ons te beschermen tegen de wilde dieren die we gaan zien.  We verkennen de indrukwekkende natuur en komen oog in oog te staan met wilde dieren.

Utrechtse HeuvelrugWandel tocht 2

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug 

Zondag 27 september  
 Prijs: €52,00 p.p.

 

Verken Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug te voet en laat je verrassen door de prachtige natuur. De Utrechtse Heuvelrug is op de Veluwe na het grootste bosgebied in Nederland.

Stavoren Gemeentehaven HavenVaren Enkhuizen - Stavoren & Jopie Huisman Museum
 Dinsdag 29 september 
 Prijs: €82,00 p.p. of € 74,00 p.p. (met museum kaart) 

 

Vandaag rijden we, onder het genot van een lekker kopje koffie met een gevulde koek van de warme bakker, naar Enkhuizen waar we op de veerboot stappen naar Stavoren. Voordat de Afsluitdijk werd aangelegd was dit, vanaf 1886, de snelste verbinding tussen Noord-Holland en Friesland. Tijdens de overtocht genieten we van de lunch aan boord.

­