Beste Cats reizen vrienden,
I.v.m. de onzekerheid wat betreft de corona epidemie kunnen wij helaas de brochure  van 2021 niet uitgeven. Wij begrijpen de aanwezigheid van de vakantie krielbels en ook dat geduld op dit moment goud is. 
Cats Reizen is een kleine ondernemer waar veiligheid op de eerste plaats komt. Wij zullen de nieuwe brochure uitgeven als deze corona epidemie compleet onder controle is en zien graag uw glimlach weer en hopen u snel weer mogen te begroeten!
 Als er nog wat vragen zijn, bel gerust 0172  60  23  80.
 

 

window 2665469 34012e Verrassingsdagtocht
 Donderdag 7 mei.
 Prijs:€ 82,00 p.p

 

Zoals altijd zijn onze verrassingstochten een groot succes. Vertrouw op onze ervaring en deskundigheid.

Utrechtse HeuvelrugWandel tocht 1 - Hemels Hollands Duin
 Zondag 10 mei.
 Prijs: €35,00 p.p ( goede benen vereist) 

 

 Deze route neemt je mee door Hollands Duin, een smal maar afwisselend natuurgebied boven Noordwijk. Wind en water vormden hier strand en duinen. Als je goed kijkt, ontwaar je in het rulle zand van

Nelje JansenOntdek Neeltje Jans
Zaterdag 16 mei. 
 Prijs:€65,00 p.p

 

Op weg naar Neeltje Jans drinken we koffie met wat lekkers en we genieten tijdens het rijden van de prachtige Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden landschap. Aangekomen bij Neeltje Jans, gaan we eerst aan een Deltapark lunch.

Verborgen ParadijsjeVerborgen Paradijsje & De Vinkeveense Plassen
Dinsdag 19 mei  
Prijs: €67,00 p.p.  

 

Op weg naar het centrum van het land vinden wij een verborgen paradijsje waar we gaan stoppen voor de koffie met echt 'originele' Theetuin Appeltaart erbij. Het is een landelijk, romantisch en nostalgisch Theehuis met een prachtige theetuin.

openlucht museu 2Openluchtmuseum
Zondag 24 mei. 
Prijs:€58,50 p.p/ €49,50 p.p(met museumkaart)

 

Vandaag vertrekken we via een mooie route over de Veluwe. Na de lucht vervolgen we onze dag met een bezoek aan het  Openluchtmuseum in Arnhem,

jANPAN TUIN 2Themapark Westland & Japanse tuin
Donderdag 28 mei. 
 Prijs:€58,00 p.p

 

Wilt u het Westland eens vanaf het water bekijken?

Ga dan met Cats Reizen mee: de schippers  kunnen u veel vertellen over de historie, de groene polders en de ultramoderne glastuinbouw van het Westland. Ze hebben een passie voor het Westland en een passie voor boten.

­