Beste Cats reizen vrienden,
I.v.m. de onzekerheid wat betreft de corona epidemie kunnen wij helaas de brochure  van 2021 niet uitgeven. Wij begrijpen de aanwezigheid van de vakantie krielbels en ook dat geduld op dit moment goud is. 
Cats Reizen is een kleine ondernemer waar veiligheid op de eerste plaats komt. Wij zullen de nieuwe brochure uitgeven als deze corona epidemie compleet onder controle is en zien graag uw glimlach weer en hopen u snel weer mogen te begroeten!
 Als er nog wat vragen zijn, bel gerust 0172  60  23  80.
 

 

woudagemaal 10 bezoekerscentrum unesco erfgoed 480x320Van Zout naar Zoet
Zondag 11 oktober  
 Prijs: €65,00 p.p. 

 

Ontdekken, beleven & genieten, dit zijn de sleutelwoorden van het Afsluitdijk Wadden Center”. Met de aanleg van de Afsluitdijk heeft Nederland wereldgeschiedenis geschreven, met het bedwingen van het water en het veranderen van zout water naar zoet water.

55289 fullimage ronvaartboot amsterdam hop on hop ofAmstelcruise in Amsterdam
Donderdag 15 oktober  
 Prijs: €58,50 p.p.

 

Vandaag, voor wij gaan varen, drinken wij eerst een kopje koffie/thee met gebak en daarna hebben we een ruim 3 uur durende cruise over het IJ, de Amstel, het Amsterdam Rijnkanaal en de grachten in het hartje van Amsterdam.

mushrooms 4580146 3401Veluwe in de herfst
 Zondag 25 oktober 
 Prijs: €58,00 p.p 

 

Wanneer zijn de Veluwe op z’n mooist? Juist ja, in de herfst. De kleuren zijn dan prachtig en met een gids die tijdens een rondrit uitleg geeft over de oud-Veluwse landschappen wordt het alleen maar mooier en indrukwekkender.

­