Mededeling
alle reizen tot 1 juni 2020  worden geannuleerd wegens het coronavirus.
Vragen? Bel gerust 0172 60 23 80

 

Nationaal ParkNationaal Park De Biesbosch & Dordrecht
Zaterdag 4 juli 
 Prijs: €69,00 p.p (goede benen vereist)

 

Vanmorgen vertrekken we naar Drimmelen in Brabant waar we een prachtige vaartocht gaan maken door het Nationaal Park Biesbosch. Aan boord genieten wij van de mooiste plekjes in deze natuur en na het afmeren vervolgen we onze reis naar Dordrecht.

garden 930815 4804e Verrassingsdagtocht
Dinsdag 7 juli. 
 Prijs: €82,00 p.p. 

 

Zoals altijd zijn onze verrassingstochten een groot succes. Vertrouw op onze ervaring en deskundigheid. Wij stellen een programma voor u samen,

images 1Texel
Zaterdag 11 juli. 
 Prijs: €63,00 p.p.

 

Texel blijft altijd een succes en daarom ook dit jaar in ons programmaboekje. Tijdens de rit naar Den Helder drinken wij koffie met wat lekkers in de bus.

netherlands maastricht basilicaDagje Maastricht
Donderdag 16 juli. 
 Prijs: €83,00 p.p.

 

Op weg naar Maastricht drinken we eerst koffie met speciale vlaai. Bij aankomst Maastricht maken wij een rondvaart over de Maas en het Albert kanaal. Daarnavaren wij langs de st. Pietersberg waar u (op eigen gelegenheid) uit kunt stappen voor een wandeling door de mergelgrotten of een rondleiding volgen met een gids in de St. Pietersberg. U kunt met een volgende boot weer terug.

ZOMER PLEZIERZomerplezier
 Zondag 19 juli
 Prijs: €65,00 p.p.

 

We beginnen deze dag met een rondleiding tussen de aardbeien waar we de gelegenheid krijgen deze Zomerkoninkjes,” zelf te plukken.

­