Beste Cats reizen vrienden,
I.v.m. de onzekerheid wat betreft de corona epidemie kunnen wij helaas de brochure  van 2021 niet uitgeven. Wij begrijpen de aanwezigheid van de vakantie krielbels en ook dat geduld op dit moment goud is. 
Cats Reizen is een kleine ondernemer waar veiligheid op de eerste plaats komt. Wij zullen de nieuwe brochure uitgeven als deze corona epidemie compleet onder controle is en zien graag uw glimlach weer en hopen u snel weer mogen te begroeten!
 Als er nog wat vragen zijn, bel gerust 0172  60  23  80.
 

 

bow 978786 4801e Verrassingsdagtocht
Dinsdag 7 april 
Prijs: € 82,00 p.p.

 

 

Zoals altijd zijn onze verrassingstochten een groot succes. Vertrouw op onze ervaring en deskundigheid. Wij stellen een programma voor u samen,

2e paasdagtocht2e Paasdag
Maandag 13 april  
Prijs: €69,90 p.p.

 

Vandaag brengen we een bezoek aan de museumschool waar de capitulatie getekend werd na het bombardement op Rotterdam in 1940. We krijgen een interessante inleiding over het ontstaan van het museum, vervolgens bezoeken wij het oude Zeisplanetarium

architecture 4004977 340A'DAM LOOKOUT
 Zondag 19 april 
 Prijs: €59,00 p.p

 

A'DAM LOOKOUT, met supermooi uitzicht over Amsterdam, het IJ en CS. Wij gaan eerst in een  prachtige ruimte met glas rondom van koffie/thee met gebak genieten van het een fenomenale uitzicht over Amsterdam, een leuker begin is er niet!

bacteria 3658992 340Yagult & Zandverhalen
Donderdag 23 april  
 Prijs: €65,00 p.p

 

Hoe wordt Yagult gemaakt en waarom is dit zo gezond? Dit gaan we allemaal horen en zien tijdens het bezoek aan Yagult.Hierna gaan wij naar de grootste overdekte zandsculpturen attractie  van Europa (in Elburg). Met zo’n 4000 m3 zand, tientallen sluisdeuren, 1000 jaren oude olijfbomen, beeldhouwwerken en botters is dit één van ’s werelds grootste binnen-zandsculptuur projecten.

window 2665469 34012e Verrassingsdagtocht
 Donderdag 7 mei.
 Prijs:€ 82,00 p.p

 

Zoals altijd zijn onze verrassingstochten een groot succes. Vertrouw op onze ervaring en deskundigheid.

downloadWandel tocht 1 - Hemels Hollands Duin
 Zondag 10 mei.
 Prijs: €35,00 p.p ( goede benen vereist) 

 

 Deze route neemt je mee door Hollands Duin, een smal maar afwisselend natuurgebied boven Noordwijk. Wind en water vormden hier strand en duinen. Als je goed kijkt, ontwaar je in het rulle zand van

imagesOntdek Neeltje Jans
Zaterdag 16 mei. 
 Prijs:€65,00 p.p

 

Op weg naar Neeltje Jans drinken we koffie met wat lekkers en we genieten tijdens het rijden van de prachtige Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden landschap. Aangekomen bij Neeltje Jans, gaan we eerst aan een Deltapark lunch.

openlucht museu 2Openluchtmuseum
Zondag 24 mei. 
Prijs:€58,50 p.p/ €49,50 p.p(met museumkaart)

 

Vandaag vertrekken we via een mooie route over de Veluwe. Na de lucht vervolgen we onze dag met een bezoek aan het  Openluchtmuseum in Arnhem,

 Verborgen ParadijsjeVerborgen Paradijsje & De Vinkeveense Plassen
Dinsdag 19 mei.
Prijs: €67,00 p.p
 

Op weg naar het centrum van het land vinden wij een verborgen paradijsje waar we gaan stoppen voor de koffie met echt 'originele' Theetuin Appeltaart erbij. Het is een landelijk, romantisch en nostalgisch Theehuis met een prachtige theetuin.

jANPAN TUIN 2Themapark Westland & Japanse tuin
Donderdag 28 mei. 
 Prijs:€58,00 p.p

 

Wilt u het Westland eens vanaf het water bekijken?

Ga dan met Cats Reizen mee: de schippers  kunnen u veel vertellen over de historie, de groene polders en de ultramoderne glastuinbouw van het Westland. Ze hebben een passie voor het Westland en een passie voor boten.

2E PINKSTERDAG2e Pinksterdag
 Maandag 1 juni.
 Prijs: €69,00 p.p

 

Op weg naar het centrum van het land vinden wij een verborgen paradijsje waar we gaan stoppen voor de koffie met echt 'originele' Theetuin Appeltaart erbij. Het is een landelijk, romantisch en nostalgisch Theehuis met een prachtige theetuin. Heerlijk moment om even tot je zelf te komen.

VERRASSINGSDAGTOCHT 33e Verrassingsdagtocht
Dinsdag 9 juni 
 Prijs:€ 82,00 p.p.

 

Zoals altijd zijn onze verrassingstochten een groot succes. Vertrouw op onze ervaring en deskundigheid. Wij stellen een programma voor u samen,

download 1Oud Hollandse tocht 

(Volendam - Monnickendam - Marken)

Zaterdag 13 juni 
 Prijs: €59,00 p.p.

(goede benen vereist)

Het meest voor de hand liggende woord in Nederland is 'dam'. En niet ten onrechte, maar een dam is meer dan een dijk!

LEEUWARDENFriese meren & Leeuwarden
 Dinsdag 16 juni
 Prijs: €69,90 p.p

 

Als we allemaal zijn ingestapt, vertrekken wij naar West Friesland waar de koffie met gebak op ons staat te wachten. Wij vervolgen de weg via de Afsluitdijk naar het Friese Earnewâld.

DAGJE ZEELANDDagje Zeeland

(Middelburg & Veere)

 Dinsdag 30 juni
 Prijs: €66,00 p.p.

 

Vandaag gaan wij naar Zeeland, een land in zee, met in totaal 650 kilometer aan kustlijn en de Delta werken. Het water is in Zeeland overal dichtbij.

Nationaal ParkNationaal Park De Biesbosch & Dordrecht
Zaterdag 4 juli 
 Prijs: €69,00 p.p (goede benen vereist)

 

Vanmorgen vertrekken we naar Drimmelen in Brabant waar we een prachtige vaartocht gaan maken door het Nationaal Park Biesbosch. Aan boord genieten wij van de mooiste plekjes in deze natuur en na het afmeren vervolgen we onze reis naar Dordrecht.

garden 930815 4804e Verrassingsdagtocht
Dinsdag 7 juli. 
 Prijs: €82,00 p.p. 

 

Zoals altijd zijn onze verrassingstochten een groot succes. Vertrouw op onze ervaring en deskundigheid. Wij stellen een programma voor u samen,

images 1Texel
Zaterdag 11 juli. 
 Prijs: €63,00 p.p.

 

Texel blijft altijd een succes en daarom ook dit jaar in ons programmaboekje. Tijdens de rit naar Den Helder drinken wij koffie met wat lekkers in de bus.

netherlands maastricht basilicaDagje Maastricht
Donderdag 16 juli. 
 Prijs: €83,00 p.p.

 

Op weg naar Maastricht drinken we eerst koffie met speciale vlaai. Bij aankomst Maastricht maken wij een rondvaart over de Maas en het Albert kanaal. Daarnavaren wij langs de st. Pietersberg waar u (op eigen gelegenheid) uit kunt stappen voor een wandeling door de mergelgrotten of een rondleiding volgen met een gids in de St. Pietersberg. U kunt met een volgende boot weer terug.

ZOMER PLEZIERZomerplezier
 Zondag 19 juli
 Prijs: €65,00 p.p.

 

We beginnen deze dag met een rondleiding tussen de aardbeien waar we de gelegenheid krijgen deze Zomerkoninkjes,” zelf te plukken.

boulevardje pakken“Boulevardtje pakken”
 Zondag 2 augustus
 Prijs: €53,00 p.p. (goede benen vereist)

 

Vandaag is het Boulevardtje pakken . We beginnen in Scheveningen waar u ontvangen wordt met veel Haagse humor, hartelijkheid en persoonlijke warmte op een terras met uitzicht op de zee, het reuzenrad en de pier.

HET TUIN VAN MIJN VADER“Het tuinpad van mijn Vader” & Delft
 Donderdag 6 augustus 
 Prijs: €61,00 p.p.(goede benen vereist) 

 

Vandaag gaan we op weg naar de natuurlijke tuinbouw die in het Westland zit.

Het bijzondere karakter van de dorpskernen met het gevoel van Wim Sonneveld zijn mooiste liedje Het tuinpad van mijn Vader”.

heart 1376396 4805e Verrassingsdagtocht
 Dinsdag 11 augustus 
 Prijs: €82,00 p.p.

 

Zoals altijd zijn onze verrassingstochten een groot succes. Vertrouw op onze ervaring en deskundigheid.

Blokzijl2Blokzijl & Nationaal Park Weerribben-Wieden
 Zondag 16 augustus 
 Prijs: €55,00 p.p.

 

Via een mooie route rijden we naar het mooie pittoreske Zuiderzee stadje Blokzijl (zijl = sluis) uit de Goude eeuw. Daar aangekomen kunnen we op eigen gelegenheid dit stadje van dichtbij bekijken met de mooie stadswallen en de voormalige Oude Zuiderzee sluis. De geschiedenis staat hier even stil met de Spaanse kanonnen die in de tachtigjarige oorlog de Spanjaarden op afstand moesten houden, en waar men zich graag laat fotograferen. In Blokzijl staat ook het eerste sterrenrestaurant van Nederland “Kaatje bij de sluis”.

Ampies bergAmpies berg & Hollands Venetië
Dinsdag 18 augustus  
 Prijs: €65,00 p.p.

 

Vandaag gaan wij op bezoek in misschien wel de mooiste tuin van Nederland Ampies berg. Geïnspireerd door het Oostenrijkse landschap legde Ampie een tuin aan met meer dan 1000 soorten verschillende bloemen en planten! Ook de watervallen, klaterende beken en hoogteverschillen van maar liefst 15 meter laten u totaal verbazen.

mAASVLAKTEWereldhaven Rotterdam & en de 2e Maasvlakte 
Dinsdag 1 september  
 Prijs: €65,00 p.p

 

Wat is mooier om een dagje uit in de haven van Rotterdam te beginnen aan boord van Spido met koffie en gebak. Rotterdam staat bekend om zijn spectaculaire haven en u kunt deze van dichtbij bewonderen en beleven tijdens de rondvaart. Na de warme lunch gaan we verder naar het Maasvlakte informatiecentrum van de 2e Maasvlakte”.

kaasmarktKaasmarkt Alkmaar &  De Schoorlse Duinen
Vrijdag 4 september  
 Prijs: €59,00 p.p (goede benen vereist) 

 

Vandaag vertrekken wij rechtstreeks naar de beroemdste kaasmarkt van de hele wereld, de Kaasmarkt van Alkmaar. De prachtige gele kazen en in het wit geklede kaasdragers met hun mooie hoeden. U krijgt gelegenheid om van al dit moois te genieten.

corso club buren introFruitcorso in Tiel
 Zaterdag 19 september 
 Prijs: €52,00 p.p. 

 

Het Fruitcorso in Tiel is een jaarlijks terugkerend evenement: appels, peren, noten, zaden, paprika’s en druiven, allemaal maken ze deel uit van de corsostoet die het derde weekend van september door de straten van Tiel trekt. Fruit zoals u het nog nooit heeft gezien, zaden waarvan u het bestaan niet kende, verwerkt in praalwagens, ontworpen en gebouwd door liefhebbers uit de Betuwe en het land van Maas en Waal.

baboon 219782 3401Met bus op Safari
Zondag 27 september  
 Prijs: €52,00 p.p.

 

Vandaag gaan we op een exclusieve Bus Safari, uiteraard in onze afgesloten bus om ons te beschermen tegen de wilde dieren die we gaan zien.  We verkennen de indrukwekkende natuur en komen oog in oog te staan met wilde dieren.

Utrechtse HeuvelrugWandel tocht 2

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug 

Zondag 27 september  
 Prijs: €52,00 p.p.

 

Verken Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug te voet en laat je verrassen door de prachtige natuur. De Utrechtse Heuvelrug is op de Veluwe na het grootste bosgebied in Nederland.

Stavoren Gemeentehaven HavenVaren Enkhuizen - Stavoren & Jopie Huisman Museum
 Dinsdag 29 september 
 Prijs: €82,00 p.p. of € 74,00 p.p. (met museum kaart) 

 

Vandaag rijden we, onder het genot van een lekker kopje koffie met een gevulde koek van de warme bakker, naar Enkhuizen waar we op de veerboot stappen naar Stavoren. Voordat de Afsluitdijk werd aangelegd was dit, vanaf 1886, de snelste verbinding tussen Noord-Holland en Friesland. Tijdens de overtocht genieten we van de lunch aan boord.

woudagemaal 10 bezoekerscentrum unesco erfgoed 480x320Van Zout naar Zoet
Zondag 11 oktober  
 Prijs: €65,00 p.p. 

 

Ontdekken, beleven & genieten, dit zijn de sleutelwoorden van het Afsluitdijk Wadden Center”. Met de aanleg van de Afsluitdijk heeft Nederland wereldgeschiedenis geschreven, met het bedwingen van het water en het veranderen van zout water naar zoet water.

55289 fullimage ronvaartboot amsterdam hop on hop ofAmstelcruise in Amsterdam
Donderdag 15 oktober  
 Prijs: €58,50 p.p.

 

Vandaag, voor wij gaan varen, drinken wij eerst een kopje koffie/thee met gebak en daarna hebben we een ruim 3 uur durende cruise over het IJ, de Amstel, het Amsterdam Rijnkanaal en de grachten in het hartje van Amsterdam.

mushrooms 4580146 3401Veluwe in de herfst
 Zondag 25 oktober 
 Prijs: €58,00 p.p 

 

Wanneer zijn de Veluwe op z’n mooist? Juist ja, in de herfst. De kleuren zijn dan prachtig en met een gids die tijdens een rondrit uitleg geeft over de oud-Veluwse landschappen wordt het alleen maar mooier en indrukwekkender.

BosssafariWindpark & Bossafari
 Donderdag 5 november 
 Prijs: €62,00 p.p.

 

Tour door het grootste windmolenpark van Nederland met de touringcar.Een gids zal bij ons in de bus stappen om ons rond te leiden over de dijk en alles vertellen over de 198,5 meter hoge windmolens. Na de rondrit gebruiken wij een biologische lunch,

winterdrroom1Winterdroom
Zaterdag 12 december  
 Prijs: €65,00 p.p

 

De Orchideeën Hoeve in december is een magische winterwereld die vol bijzondere ontmoetingen, spectaculaire kerstdecors en met duizenden twinkelende lichtjes.

­